Jesper Nelin

Meriter

* OS-guld stafett
* VC-seger stafett
* 9:a OS individuellt

Mitt namn är Jesper Nelin. Jag kommer från Borås men bor i dagsläget i Östersund, där jag bedriver min skidskyttesatsning.
Jag har varit med i landslaget och tävlat på världscupnivå i ett antal år nu. Jag har även haft Wolfgang Pichler som tränare under dessa år.

Sebastian Samuelsson

Meriter

* Olympisk mästare stafett 
* Olympisk silvermedaljör jaktstart
* OS – 4:a distans

Jag heter Sebastian Samuelsson, född 1997 utanför Eskilstuna i Sörmland. Flyttade till Sollefteå i Västernorrland som 9-åring. Idrott har alltid varit ett stort del av mitt liv och jag älskar att träna, tävla och se hur långt jag kan pressa min egen kropp. Jag har hållit på med ett flertalet idrotter så som innebandy, fotboll, orientering, skidåkning och luftgevärsskytte innan det till slut blev skidskytte. Kort sagt går det att säga att jag har stor erfarenhet av träning och hur den på bästa sätt ska läggas upp för att maximera prestationen.

Peppe Femling

Meriter

* OS-guld stafett
* 4:a VC Stafett
* SM-Guld

Jag heter Peppe Femling, född 1992 i en liten by strax utanför Gävle. Bor numera i Östersund där jag satsar för fullt på skidskyttet. Är inne på femte året som A-landslagsåkare och har under största delen haft Wolfgang Pichler som huvudtränare. Vid sidan om skidskyttesatsningen bedriver jag universitetsstudier på Mittuniversitetet med inriktning Idrottsvetenskap.